divendres, 19 de desembre del 2014

COMENCEM ELS ITINERARIS ARTÍSTICS 2014-15

Els nens i nenes de 4rt, 5è i 6è de l’escoleta d´Aire comencem a fer itineraris artístics
                                                           
La intenció dels itineraris artístics és millorar els tallers, que hi hagi menys nens/es i que es puguin fer més sessions. Ara fem un dimarts a la setmana 1.30h i abans 3 quarts d´hora.

Explicarem dos itinerari: un és Dansa i l’altre és Creatiu. A Dansa treballem el moviment amb la música, fem esquetxos amb caretes blanques i tota l’estona treballem sense sabates. També treballem amb globus, i hem fet una competició de ball. I as clar, treballem l’expressió. A creatiu utilitzem pinzells, amb els quals fem pintures sobre un ``cavallet´´, línies rectes i corbes, pintem sobre  les mans en un paper, utilitzem un pot d’aigua i safates de pintura, ens posem una bata i a vegades ens posen música perquè crea un clima de treball millor i ens relaxa.


Els itineraris que fem a l’escola ens ajuden a millorar, a ser creatius, a moure’ns contemporalment, a expressar-nos i a perdre aquesta vergonya que sempre portem dintre.

Els nens i les nenes de la nostra classe tenen opinions molt positives sobre els itineraris artístics. Per exemple, L’Ian Macias opina que  li sembla molt bé perquè  han canviat els itineraris  i hi ha coses noves. La Gisela pensa que aquest any és molt millor l’any perquè l’any passat ho trobava una mica avorrit. La Janet opina que està bé, barrejar-nos amb els de 5è i 4rt perquè així ens coneixem mes. El Fran opina que li ha agradat la novetat de poder compartir l’espai amb els de 4rt i 5è perquè podem treure mes suc. L’ Àngels la mestra de 5é opina que està bé perquè tenim més temps per fer més activitats i també esta bé perquè també ens barregem amb els de 4rt, 5è i 6è i ens coneixem més. El Toni, un dels professors de música, opina  que es treballa la música d’una altra manera i com som menys nens i nenes el clima de treball és millor. Cadascun dels itineraris ara és més intensiu. A part de música més flexible, hem pensat que al final de curs farem valoracions tant nens com mestres. A més a més hi haurà estones per preparar, per exemple, la Cantània que farem els de 6è a Sant Cugat.

Gisela, Janet, Ian i Fran, grup d'Oxigen.

2 comentaris:

  1. M´encanta tot el que feu a la vostra escola aquestes activitats son molt divertides.

    ResponElimina