divendres, 19 de desembre del 2014

UN NOU ALUMNE EN PRÀCTIQUES: EN ROGER



Aquest any tenim com a mestre de pràctiques a en Roger Muñoz de 23 anys i monitor de menjador en una escola de Rubí

Ha vingut un nou alumne de pràctiques que es diu Roger Muñoz a la nostra classe perquè vol aprendre a ser mestre d’educació física. Ha vingut durant el mes de  setembre i també vindrà al gener. Viu a Rubí i fa quart de magisteri. El Roger és capaç d’ajudar-nos a entendre coses que no entenem, a més a més una oportunitat per conèixer una nova persona i que ell pot conèixer-nos a nosaltres i la nostra escola ja que és diferent de les altres.
Des de l’any passat fins ara  han vingut molts alumnes en pràctiques i ell ha sigut un dels millors. El primer que va venir fa dos anys era un jove que es deia Jose, ens va ensenyar un joc de formes geomètriques. L’any passat va venir una jove que es deia Laura, ens va ensenyar una obra de teatre i després la vam representar.
El roger té 23 anys, abans  va tenir quatre feines, ha estat monitor de campus  esportiu durant tres estius, monitor  de natació per les persones discapacitades durant tres cursos escolars també ha estat monitor d’extraescolars esportives amb nens de 3 a 6 anys i per últim ha treballat en una oficina esportiva. Ara treballa com a monitor de menjador en una escola de Rubí amb quart de primària.
Vol ser mestre d'educació física perquè és la seva gran vocació, te moltes ganes i il·lusió de tenir un grup  d’infants. El Roger ha jugat al club esportiu de Rubí a l’unió  esportiva de Rubí. Des de que era petit  la professió  de mestre ha estat una de les que més li cridava l’atenció, sobretot amb l’activitat física. Però va ser durant batxillerat, quan tenia 17 anys, que va tenir clar que volia ser mestre d’educació física. Ell té molts esports preferits però el que més li agrada és el futbol. 
Al Roger el que li agrada de ser mestre es acompanyar-nos en el nostre desenvolupament personal i ajudar-nos a aprendre aspectes  rellevants a les nostres vides i que  ens facin créixer com a persones. Li agrada el tracte que tenim tots cap a ell durant els dies que ve a l’escola. 
 
En Roger Muñoz


Aida, Alexandra, Marc S i Iker R, grup d’Oxigen

4 comentaris:

  1. el blog està agafant molt bona forma, seguiu així . Marta Navarro.

    ResponElimina
  2. M´agrada que comenteu coses sobre vosaltres perque tot es molt interessant. Segur que aquest alumne en practiques us ajuda molt.

    ResponElimina
  3. m'encanta com ho heu fet es impresionant es el millor de tots els altres son una merda

    ResponElimina