divendres, 19 de desembre del 2014

SORPRENENT RECAPTE DE DINERS

Divendres passat, vam alegrar als nens amb un berenar excel·lent i  ens van ajudar a que passem un  viatge de fi de curs fantàstic!





 

La comissió de festes va organitzar un berenar al porxo de l’escola per recaptar  diners pel viatge de fi de curs de 6è.Vam aconseguir una xifra molt elevada de diners per tot el que vam vendre. Cada classe de 6è portava una cosa diferent pel berenar. Aire va portar sucs, Aigua va portar menjar dolç i Terra va portar  menjar salat. El berenar va ser un èxit i tot va anar molt bé. En el berenar vam recollir més diners que en el berenar que vam fer per guanyar diners per la tanca del Bosquet.

La  Míriam, mestra de l’escola, opina que  li sembla bé perquè així podran anar  més nens al viatge de fi de curs. La Carme, mestra de la nostra classe, opina que a ella li va bé perquè es compra el berena per a l’anglès i a més a més col·labora en el nostre viatge de fi de curs. Entre els nens i nenes de sisè, el berenar també ha estat molt ben acollit. El Luka de 6è d’Oxigen opina que va esta divertit però que hauríem de haver comprat mes menjar. El Marc alier de 6è de Camins opina que va estar be però era una mica estressant.  El Xavi de 6è de H2O opina que bé però que ho haurien de fer  cada divendres.

El recapte el farem més vegades per abaratir el preu del viatge i així poder anar més nens. A cada berenar, baixaran 4 nens de cada classe de 6è per ajudar a les famílies per vendre berenar i recaptar diners.

Per acabar, cal dir que vam triomfar en el berenar, tothom va col·laborar i tot estava molt bo, va ser divertit i ens ho vam passar molt bé ajudant a vendre. 


Emma, Gala, Unai i Alex Alier,  grup d’Oxigen




4 comentaris:

  1. Quina sort haver recaudat tants diners segur que us anireu a un lloc super xulo us desitjo que us vagi molt be el viatge de final de curs.

    ResponElimina
  2. El berenar no el va organitzar la comisiò de festes, sino la comisiò de sisè.

    ResponElimina