divendres, 19 de desembre del 2014

FEM MATEMÀTIQUES AMB PROPOSTES

La Carme ha organitzat per a la nostra classe de 6è activitats per aprendre matemàtiques

A l’octubre vam començar les propostes de matemàtiques. Les mestres de 6è les van preparar amb l’ordinador. Totes tenen un guió i moltes vegades utilitzem materials per manipular.
Ens organitzem amb una graella que posa totes les propostes i que es projecta a la pantalla,  cadascú  tria una proposta que encara no ha fet. Hem de  mirar que no estigui plena. Hi ha propostes que són individuals, en parelles i en petit grup. Quan acabem la proposta, la guardem i ens apuntem a la graella.  
Les propostes són: fraccions i decimals, torres de Hanoi, tirem els daus, cursa de peons, cursa de cavalls, dames intocables, jocs cooperatius, fraccions equivalents, fraccions i figures, mirar moltes fraccions, discos de fraccions i moltes més.
Amb aquestes propostes, nosaltres aprenem a descomposar decimals, mesurar longituds, calcular la fracció d’una quantitat, resoldre problemes, arrodonir decimals...
Nosaltres hem preguntat alguns companys que els sembla les propostes, aquestes són les seves respostes: Els companys pensen que els han agradat però que  algunes són una mica fàcils, tanmateix aprenen molt i saben més que abans.
Per acabar, aquestes propostes són una manera d’aprendre matemàtiques i volem 
continuar treballant així durant tot el curs.

Lidia, Marc T, Marc F i Tomàs M, grup d’Oxigen.









1 comentari:

  1. Aquestes activitats de matematiques son molt xules i aprenc coses que ni tan sols havia sentit anomenar gracies al grup per haver posat una foto meva.

    ResponElimina